top of page

Over ZIZO

 
"Het kappersvak is een ambachtsvak."

Over Heidi Westerveld

 

Veel ervaring opgedaan bij grote en minder grote salons in de provincie Utrecht.

 

Mijn naam is Heidi Westerveld en ben al ruim 26 jaar kapster. Ik ben lang geleden gestart bij een kapsalon in Bilthoven. Via een omweg kwam ik terecht bij Kapsalon Merkenhof van de heer Merkenhof in Driebergen. Ik heb daar 11 jaar met veel plezier gewerkt. Na kapsalon Merkenhof ben ik gaan werken bij Happy Hair op de Steynlaan in Zeist.

Toen al had ik de ambitie om zelfstandig te werken en ben ik gestart als ambulant kapster. In plaats van in de kapsalon ging ik bij de mensen thuis langs om hen te voorzien van een mooi kapsel.

Buiten dat ik zelfstandig werkte droomde ik bovendien al jaren van een eigen kapsalon. Een salon welke ik zelf zou opzetten en inrichten. Dit jaar heb ik besloten mijn droom waar te maken. Na een aantal weken verbouwen is er een prachtige kapsalon aan de La Reylaan in Zeist ontstaan. Een salon die van alle gemakken voorzien is en over alles beschikt om u te voorzien van een fantastisch kapsel. Een kapsalon waar u zich snel thuis voelt en uit zult kijken naar uw volgende bezoek.

 

Naast het opzetten van de salon moest deze kapsalon natuurlijk ook een naam hebben. Na wat brainstormen ben ik op de naam Zizo gekomen.

De naam Zizo is ontstaan uit de vertaling van het woord schaar; hoe toepasselijk voor een kapsalon. De vertaling van schaar is scissors. Omdat deze naam al door veel kapsalons gebruikt wordt heb ik er voor gekozen de naam op mijn eigen wijze toe te passen in de naam Zizo. 

 

In mijn kapsalon, waar zowel dames, heren als kinderen terecht kunnen, werk ik met professionele haarproducten welke ik met zorg voor u uitkies. Bovendien geef ik tips hoe u ook thuis makkelijk een coupe kan creëren.

 

Wilt u weten wat ik voor u kan betekenen? Op mijn prijslijst vindt u mijn complete aanbod aan mogelijkheden en tarieven.

 

Heidi Westerveld

 

bottom of page